Fastighetsboxar Göteborg

Investera i fastighetsboxar i Göteborg 

Genom att välja någon av våra fastighetsboxar får ni ett snyggt, sobert och välkomnande trapphus. Våra fastighetsboxar är svensktillverkade, kommer i flera olika modeller och storlekar, har möjliga tillval samt passar för de flesta ytor och trapphus. Dessutom ger vi alltid 12 års garanti på våra produkter. 

Genom att investera i fastighetsboxar i Göteborg tar ni steget mot en mer modern fastighet, en enklare vardag för de boende och en snyggare finish på trapphuset. 

Titta igenom vårt utbud av fastighetsboxar och kontakta oss sedan för en kostnadsfri offert på utvald box.


Fastighetsboxar i Göteborg - en modern lösning 

Fastighetsboxar bidrar till en mer välkomnande känsla i trapphuset. Varje gång man går in genom entrén så känner man sig hemma. Samma sak gäller för gäster som direkt ges intrycket av en snygg, välskött fastighet. 

Det senare kan också spela en avgörande roll i samband med en bostadsförsäljning. Spekulanten får direkt ett bra intryck av fastigheten och ser en BRF som tar saker och ting på ett större allvar. Man köper inte enbart en lägenhet i Göteborg - man köper in hela området, grannskapet och fastigheten.

Ett välskött trapphus, utrustat med fastighetsboxar i Göteborg, ger en större chans till budgivning och mer pengar i plånboken vid en försäljning. 

Fastighetsboxar förenklar vardagen för de boende. Man kommer hem, öppnar sin box och ser om man fått någon post. Detta innebär att man också slipper se hallen överfull av reklam och annat. Utöver detta så rymmer även fastighetsboxar paket som man annars tvingats hämta ut på en affär. Det bidrar till en lite enklare och smidigare vardag. 

fastighetsboxar Göteborg

Flera fördelar med fastighetsboxar 

Fastighetsboxar kommer med flera fördelar utöver de vi ovan nämnt. En sådan handlar om det faktum att de erbjuder både trygghet och säkerhet. Säkerheten kommer som en följd av att vi tillverkar våra fastighetsboxar i ett robust material där låskonstruktionen fått ett extra stort fokus: ingen obehörig kan bryta sig in eller med våld forcera boxarna. Det som ligger i ditt fack stannar där till dess att du själv låser upp facket i fråga. 

Tryggheten ligger i att fastighetsboxar i Göteborg ersätter de dörrar som har ett klassiskt brevinkast. Att kombinera fastighetsboxar med säkerhetsdörrar ger de boende en enorm trygghet. Dels är brevinkastet en svag punkt sett till inbrottsrisken då tjuven på ett ganska enkelt sätt - och med olika verktyg - kan öppna en dörr den vägen. Dels så handlar det även om att fastighetsboxar ökar brandsäkerheten genom att brevinkastet försvinner.

Börjar det brinna blir brevinkastet en livsfara då brandrök kan ta sig in i bostaden genom denna. En säkerhetsdörr stänger effektivt ute både eld och rök och köper genom detta livsviktiga minuter för räddningstjänsten att göra sitt arbete. 

Bättre inomhusmiljö genom fastighetsboxar 

Utöver detta så bidrar fastighetsboxar i Göteborg även till att oljud och buller i trapphuset reduceras. 

Att man exempelvis slipper en massa spring från brevbäraren är ett exempel på detta - och att man slipper höra grannarna via brevinkastet är ett annat exempel på där fastighetsboxar gör skillnad för de boendes inomhusmiljö. 

Man kan här även nämna att de indirekt också bidrar till mindre drag och ett bättre klimat inomhus - även här genom att brevinkastet kan tas bort. 

Beställ installation redan idag 

Vi arbetar alltid nära våra kunder och jobbar aktivt för att hitta rätt lösning för kundens behov, krav och exempelvis estetiska önskemål. Fastighetsboxar gör skillnad i vardagen och de hjälper till att modernisera en BRF. 

Samtliga våra modeller är framtagna för att bidra till en ökad säkerhet, för att höja det estetiska uttrycket och för att ge de boende en enklare vardag.

 Våra fastighetsboxar kan även exempelvis kopplas upp mot befintliga lås- och passersystem. Har ni idag blippar snarare än klassiska nycklar så kan man enkelt integrera fastighetsboxar i det systemet. Fastighetsboxar ger en modern touch till fastigheten, men de gör det utan att ta över showen. Vårt mål är att fastighetsboxar ska passa för alla typer av trapphus och gifta sig även med mer klassisk arkitektur. 

Kontakta oss redan idag så påbörjar vi resan mot installation av fastighetsboxar i era fastigheter i Göteborg. Välkommen! 

Kontakta oss med frågor om fastighetsboxar!