Om oss

Lång erfarenhet av stål och plåt

Sedan 2019 har vi tillverkat och sålt fastighetsboxar och vi har snabbt blivit en av de ledande leverantörerna av fastighetsboxar i Norden. Våra fastighetsboxar är anpassade efter det skandinaviska klimatet och de högt ställda krav på standard som finns här. De håller högsta säkerhetsklass och är certifierade av både RI.SE samt Forum för Fastighetsboxar. 

Vårt miljöengagemang

När vi utvecklade våra fastighetsboxar så strävade vi att göra dem så miljövänliga som möjligt. Resultatet har blivit innovativa lösningar som i praktiken ger tåligare och bättre produkter, snabbare leveranser och bidrar till lokal produktion. Varorna skickas direkt från fabriken till den som beställt fastighetsboxarna vilket gör att man undviker onödiga mellanhänder och transporter. Den dagen som fastighetsboxar slitits ut och behöver kasseras går de att återvinna i sin helhet. 

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vårt miljöarbete!

Fastighetsboxar - framtidens postlåda

Fastighetsboxar har många fördelar. De tillåter människor som bor eller arbetar i flerfamiljshus att ta emot större försändelser utan att behöva gå till ett postombud. I och med att näthandel blir allt vanligare så behövs det större postfack eller paketboxlösningar för att ta emot hemleveranser på ett bra sätt.

Att ha fastighetsboxar istället för brevinkast i dörrarna är också säkrare då det minskar risken för inbrott. Skulle det börja brinna hålls elden ute längre med en helt solid dörr. 

De flesta som renoverar sitt trapphus eller som bygger nytt beställer fastighetsboxar då det finns många goda anledningar att göra det. 

Kontakta oss med frågor om fastighetsboxar!