Fastighetsboxar Linköping

Fastighetsboxar Linköping - vi hittar rätt lösning för era behov

Vi tillverkar fastighetsboxar som passar för alla typer av trapphus och som kombinerar säkerhet och estetik på bästa sätt. Genom att välja våra fastighetsboxar till er BRF i Linköping väljer ni ett enklare liv för de boende - samtidigt som det också finns en massa andra fördelar. 

Genom åren har vi hjälpt kunder över hela Sverige med att ta fram modeller som passar in och möter just deras behov, krav och exempelvis önskemål vad gäller färger, storlek och form.

Vi står redo att hjälpa er med att hitta rätt lösning. Kontakta oss redan idag så påbörjar vi arbetet med att välja rätt fastighetsboxar i Linköping till just er fastighet. 


Stora fördelar med fastighetsboxar i Linköping

Fastighetsboxar är snygga, de ger en enklare vardag, de ökar säkerheten och de bidrar till det där viktiga första intrycket. Att mötas av ett snyggt, sobert och funktionellt trapphus gör att de boende anstränger sig mer för att hålla efter. Det leder i sin tur till en bättre grannsämja.

Oavsett hur ert trapphus i Linköping ser ut och oavsett färger eller arkitektonisk stil på fastigheten så kan vi hjälpa er att hitta en lösning vad gäller fastighetsboxar. 

Dels så handlar det om att en massa oljud kommer in den vägen. En granne går i trappan och du hör direkt fotstegen. Det kanske är kallt ute och då kommer den kalla luften in genom brevinkastet - något som innebär att din lägenhet får en massa drag och ett sämre inomhusklimat.

Ser man till en annan avigsida med brevinkast så handlar det om risken för inbrott. Det är ytterst sällan en inbrottstjuv använder våld för att bryta upp en ytterdörr - man använder sig av verktyg och går genom brevinkastet för att enkelt låsa upp dörren i fråga. Inget brevinkast - inget inbrott: så kan man förenklat förklara en fördel med fastighetsboxar i Linköping. 

fastighetsboxar Linköping

Minskad brandrisk genom fastighetsboxar 

En annan viktig aspekt av att byta från klassiska brevinkast till fastighetsboxar är att det kan köpa tid i händelse av en brand. Giftig brandrök kan enkelt ta sig in genom brevinkastet och därmed utgöra en livsfara om det börjar brinna.

En dörr utan denna springa kommer å sin sida att erbjuda ett bättre skydd och stänga ute röken under en längre tid. I arbetet med en evakuering så räknas varje minut och just där blir säkerhetsboxar en trygg investering. 

Man ska även tillägga att alla våra fastighetsboxar tillverkas i Sverige och av ett robust material där stort fokus ligger på låsets konstruktion: ingen obehörig ska kunna ta sig in och stjäla exempelvis paket eller viktiga brev från en boende. 

En inbjudande entré ger mervärden 

Våra fastighetsboxar kommer i olika storlekar och passar såväl i mindre trapphus som i större sådana. Utöver detta kan man även välja mellan olika färger och göra olika typer av tillägg där exempelvis ett vackert snedtak dels kan fungera som estetisk utsmyckning - men även förhindra att exempelvis en massa reklam placeras på toppen. Det handlar om genomtänkta detaljer rakt igenom. 

Integrera fastighetsboxar i passersystemet 

Ett annat exempel på detta är att du själv kan välja om huruvida en nyckel ska användas eller om ni vill ha en mer modern lösning för att öppna de fastighetsboxar i Linköping ni beställer. 

Gällande det senare så ser man idag att fler och fler väljer att investera i passersystem där exempelvis blippar används. Dessa går alldeles utmärkt att integrera med fastighetsboxar och därigenom också ytterligare förenkla för de boende i deras vardag. 

Var la jag nyckeln? Med en blipp kommer du enkelt in i tvättstugan, i källaren, genom entrén och - som sagt - även i ditt fack till fastighetsboxar. Vi skapar moderna lösningar som kommer i en klassisk design och vi ger alltid 12 års garanti på köpet. Du som kund ska känna dig trygg och säker med din investering och garantin är viktig för just detta. 

Kontakta oss med frågor om fastighetsboxar!