Fastighetsboxar Malmö

Fastighetsboxar Malmö - en sund investering 

Fastighetsboxar har kommit att bli en populär lösning hos företag, fastighetsägare och för BRF:er som vill få en mer modern lösning gällande post och paketutlämning. Istället för att ha de klassiska brevinkasten på varje ytterdörr så väljer man fastighetsboxar i Malmö som placeras i anslutning till entrén i trapphuset. 

Med detta får man också en enkel och smidig lösning: alla boende passerar utgången och kan med detta också plocka upp sin post på väg hem från exempelvis jobbet. Utöver detta så kan man även slippa springa till affären med en postavi i högsta hugg: många paket kan rymmas i boxen och genom detta så blir livet ännu lite enklare för de boende i fastigheten. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på fastighetsboxar. Du ser vårt utbud under produkter.


Fastighetsboxar av högsta kvalitet 

Vi har lång vana av tillverkning av fastighetsboxar - något som sker i vår fabrik i Småland - och vi sätter stort fokus på att tillverka modeller som står emot tidens tand och som håller sig fräscha och snygga långt in i framtiden.

Säkerheten är givetvis en avgörande fråga och väljer ni fastighetsboxar i Malmö från oss så innebär detta en lösning tillverkad i ett robust material där exempelvis låsmekanismen är i princip omöjlig att forcera för en obehörig. 

Våra modeller kommer i olika design och med målet att de ska finnas ett alternativ för alla. Oavsett hur den arkitektoniska stilen och oavsett interiör så ska det finnas fastighetsboxar som passar in. Det innebär att vi har mer modern design likväl som mer klassisk sådan. Vad gäller storlek har vi flertalet modeller och det möjliggör en lösning oavsett om ni har ett stort utrymme till ert förfogande - eller en mindre sådant med exempelvis smalare passager. 

Vi arbetar nära våra kunder och har alltid som mål att hitta rätt fastighetsboxar till beställaren. Givetvis så inkluderas även en garanti på köpet där du som beställare ges en sådan på 12 år. Köpet ska alltid vara tryggt och vår garanti är också ett bevis på den kvalitet vi levererar. 

fastighetsboxar Malmö

Fördelar med fastighetsboxar i Malmö 

Vilka fördelar finns då med att investera i fastighetsboxar i Malmö? Utöver att de förenklar vardagen för de boende så finns det även fler fördelar värda att nämna. Här nedan följer ett axplock av dessa: 

  • Ett bättre välkomnande. Genom att ha ett snyggt, fräscht och välkomnande trapphus så skapar man en bättre grannsämja. Alla blir beredda att göra sitt för att hålla efter - det i sin tur ökar trivseln. Ska ni exempelvis renovera trapphuset och fräscha till ytskikten så är fastighetsboxar något som ytterligare tar fram skönheten. De bidrar till ett sobert och snyggt uttryck och för nya gäster så blir detta också starkt bidragande till det viktiga första intrycket. 

  • Värdehöjande. Att investera i fastighetsboxar i Malmö kan dels vara värdehöjande för hela fastigheten - men även för den enskilde medlemmen. Ska du exempelvis sälja din lägenhet så kan ett snyggt och fräscht trapphus definitivt vara en avgörande fråga kring hur slutpriset blir. Man köper inte enbart lägenheten - man köper allt från tvättstuga, grönområden, förråd och trapphus. Det första spekulanten ser är hur entrén ser ut, eller hur? 

  • Bättre säkerhet vid brand. Att ha äldre dörrar med brevinkast ger ett sämre skydd i händelse av brand. Detta då dörren blir svagare och dels sett till att giftig brandrök ges en enkel väg in i lägenheten. Kan man byta till fastighetsboxar i Malmö och samtidigt också välja säkerhetsdörrar till varje lägenhet så ökar skyddet: börjar det brinna så får varje boende en bättre möjlighet att evakueras av brandkåren. 

  • Bättre säkerhet i övrigt. Brevinkastet är en svag punkt även sett till risken för inbrott. En inbrottstjuv forcerar sällan en dörr med våld, istället så används verktyg som förs in via brevinkastet. Genom att investera i fastighetsboxar så kan man förhindra detta. Fastighetsboxar från vår tillverkning kommer dessutom med en låskonstruktion som inte går att dyrka upp. 

  • Mindre oljud och bättre inomhusklimat. Fastighetsboxar reducerar springet i trapphuset och det gör att exempelvis oljud och buller kan försvinna. Att man slipper brevinkastet gör även det att oljud kan reduceras - detta samtidigt som drag från trapphuset försvinner och inomhusklimatet blir mer behagligt som en följd av detta. 

Kontakta oss med frågor om fastighetsboxar!