Fastighetsboxar Stockholm

Fastighetsboxar Stockholm - vi moderniserar trapphuset 

Är det dags att se över trapphuset i Stockholm? Vi tillverkar fastighetsboxar av absolut högsta kvalitet och vi har också kapacitet nog för att skräddarsy olika lösningar för våra kunder vad gäller exempelvis olika storlek och färg.

Dessutom lämnar vi alltid garanti på våra produkter. Väljer ni fastighetsboxar i Stockholm till er BRF så kommer dessa också med tryggheten i en garanti på 12 år. Det handlar om en säker investering som bär med sig många fördelar. 

Se över vårt sortiment under produkter och kontakta oss sedan för en kostnadsfri offert!


Som en del av en renovering

Med rätt sorts renovering kan man som BRF skapa enorma fördelar i att se över möjliga lösningar vad gäller trapphuset. Att måla om, renovera ytskikten och samtidigt också exempelvis modernisera skapar ett mer välkomnande intryck och en bättre gemenskap mellan de boende i fastigheten. 

Trapphuset är det första man möter när man kommer hem - och det sista man ser när man lämnar bostaden. Genom att fräscha till detta kan man hela tiden ge sig själv - och gäster - ett härligt första intryck. Fastighetsboxar i Stockholm kan definitivt bidra till detta. 

fastighetsboxar Stockholm

Fastighetsboxar Stockholm – vi förenklar vardagen 

Det finns många fördelar med fastighetsboxar. En tydlig sådan handlar om att de förenklar vardagen för de boende. Istället för att mötas av ett berg av post inne i lägenheten kan man i lugn och ro sortera denna vid entrén. 

Dessutom finns en annan fördel i att man som boende kan slippa springa iväg och hämta olika paket då dessa kan placeras i fastighetsboxar. Vardagen blir, helt enkelt, lite lättare med fastighetsboxar i Stockholm.

Fler fördelar med fastighetsboxar 

Det finns emellertid även andra fördelar med valet. Vi tittar närmare på några av dessa här nedan och som följer: 

  • Minskad risk för brand. Fastighetsboxar i Stockholm är en bättre lösning än vad vanliga ytterdörrar är i händelse av en brand. Om det börjar brinna i en fastighet så blir varje minut och sekund avgörande för räddningsarbetet. Genom att ha fastighetsboxar snarare än ytterdörrar med brevinkast så köper man sig som boende viktigare minuter som i slutändan kan vara skillnaden mellan liv och död. 

  • Ökad säkerhet. Våra fastighetsboxar tillverkas i ett robust material och där stort fokus lagts på en stabil låskonstruktion. Det ger säkerhet. Samma sak gäller risken för ett inbrott. Brevinkastet är en svag punkt på en dörr och det är ofta via detta som en tjuv kan öppna- och ta sig in. 

  • Förhöjt estetiskt uttryck. Fastighetsboxar är snygga och stilrena och ger ett välkomnande intryck till både boende och gäster. Samtliga våra modeller kommer med en genomtänkt design där funktion och estetik kombineras. En annan viktig sak är att de går att anpassa mot fastighetens arkitektur och stil. Även om just er fastighet i Stockholm är äldre och byggd i en mer klassisk arkitektonisk stil så finns det alternativ gällande fastighetsboxar - och detsamma gäller om er fastighet är mer modern. Gällande storlek, djup och form kan ni välja mellan olika modeller som passar både för större och mindre trapphus. 

  • Värdeökning. Dels handlar det om att man som BRF tar en nödvändig investering som ger de boende en enklare, säkrare vardag och dels så blir fastighetsboxar i Stockholm, genom detta, också värdehöjande.

    Detta både för fastigheten och för den enskilde medlemmen. Ska man sälja bostaden så är det per se inte bara lägenheten man säljer: man säljer hela området och grannskapet. Det första som möter spekulanterna är trapphuset och i och med att fastighetsboxar bidrar till ett bra första intryck så ökar också chansen att man kan sälja med större vinst. 

  • Möjlighet att koppla mot exempelvis blipp. De flesta av oss vill slippa gå omkring med en stor nyckelknippa. Vilket innebär att många också tagit steget mot att modernisera i fastigheterna. Nycklar byts ut mot blippar och genom detta kan man också på ett enklare sätt ta sig genom ytterdörren, till förråden eller till exempelvis tvättstugan - och boka tid till denna via en digital anslagstavla.

    Fastighetsboxar kan även de kopplas upp mot blippar - eller mot exempelvis brickor - och man gör det utan att tumma ett uns på säkerheten. Det skapar en modern fastighet och ett betydligt enklare liv för de boende. Var lag jag nyckelknippan? Snacka om irrelevant fråga! 

Kontakta oss med frågor om fastighetsboxar!