Fastighetsboxar Uppsala

Är det dags att investera i fastighetsboxar?

Vi har lång erfarenhet av tillverkning av fastighetsboxar och har flertalet olika modeller som passar allt från företag, fastighetsägare, BRF:er och exempelvis till olika studentboenden och studentkorridorer. 

Vårt mål är att hitta den absolut bästa lösningen för varje kund, vilket innebär ett tätt samarbete med öppen kommunikation. Hur ser era behov ut, vilka krav ställer ni och finns det några önskemål gällande storlek, färg och form? Det finns fastighetsboxar för de flesta behov och även i ett mindre trapphus med smalare passager så kan en lösning skapas. 

Är ni redo att investera i fastighetsboxar i Uppsala? Kontakta oss redan idag så börjar vi resan mot installationen tillsammans! 


Svensktillverkade fastighetsboxar av högsta kvalitet 

Alla våra produkter tillverkas i Småland och kommer med en garanti på 12 år. Fastighetsboxar kommer i ett robust utförande och med genomtänkta låsmekanismer - något som minimerar risken för att någon ska kunna ta sig in i ett fack och stjäla någonting ur detta. 

Fastighetsboxar ger en enklare vardag för de boende och de bidrar till att skapa en mer inbjudande miljö i trapphuset - något som i sin tur leder till en bättre grannsämja och en ökad trivsel. 

fastighetsboxar Uppsala

Fördelar med fastighetsboxar i Uppsala 

Det finns otaliga fördelar med att välja fastighetsboxar i Uppsala. Har ni idag brevinkast på ytterdörrarna så kommer det också - direkt och indirekt - att medföra en massa problem som man kan slippa genom att istället välja fastighetsboxar - och samtidigt byta till säkerhetsdörrar.

Brevinkast är en svag punkt sett ut många olika perspektiv och det är exempelvis något som bidrar till ett sämre inomhusklimat - genom drag från trapphuset - och som leder till att mer oljud når in i lägenheten. 

Utöver detta så finns också en uppenbar risk för inbrott om man har en dörr med ett brevinkast. Tjuven forcerar sällan en dörr med våld - man använder sig av verktyg och just brevinkastet kan användas för att låsa upp och ta sig in i en bostad. Där blir fastighetsboxar en garant för att slippa detta otyg. 

En annan aspekt gällande säkerheten handlar om brand. Vad händer om det börjar brinna i en fastighet där det finns brevinkast? Sanningen är att giftig rök snabbare kan ta sig in i varje enskild lägenhet och att dörren blir mindre motståndskraftig mot elden. Ett byte till fastighetsboxar ger ett bättre skydd och i och med att dessa också tillverkas i plåt så finns heller ingen risk för att en brand ska få den spridning som andra material kan innebära. 

Modernisera fastigheten med fastighetsboxar 

Har ni funderat på att byta passersystem? Få vill idag gå omkring med en massa nycklar i onödan. Nycklar innebär att man måste ha koll på var dessa går och tappar man en nyckel så kan detta också innebära kostnader. Genom att byta till blippar - eller andra elektroniska lösningar - får man en betydligt enklare vardag.

Våra fastighetsboxar kan enkelt integreras med olika passersystem och det är ytterligare en stor fördel.

Varför leta nycklar och varför utsätta sig för risken i att behöva betala för ett byte av lås? Med blippar så kan man enkelt avkoda borttappade sådana och man kan dessutom spåra och se vilka som befinner/har befunnit sig i olika områden. 

Passar för olika interiörer och arkitektoniska stilar

Ett mål med våra fastighetsboxar är att de ska smälta in och förhöja intrycket i en fastighet. Fastighetsboxar ska bidra till ett bättre första intryck och genom detta också skapa en välkomnande, inbjudande känsla. 

Det kan i sin tur också vara värdehöjande i samband med en försäljning. En spekulant känner direkt att det finns en trivsel i fastigheten och går in i bostaden med ett bra intryck - det kan leda till mer pengar i samband med att den bostaden säljs. 

Oavsett hur ert trapphus ser ut, oavsett vilken interiör som finns och oavsett vilken arkitektonisk stil som fastigheten är byggd i så finns det fastighetsboxar som passar. Kontakta oss idag så tittar vi närmare på vilket alternativ som passar bäst för er. Välkommen! 

Kontakta oss med frågor om fastighetsboxar!