Besiktning av fastighetsboxar

Att byta till fastighetsboxar ger många fördelar. Dels slipper man en massa spring i trapphuset, dels kan man ta emot även större försändelser utan att behöva besöka ett postombud och dessutom bidrar fastighetsboxar till en ökad brandsäkerhet. 

Det senare genom att man som BRF även kan byta ut dörrarna med säkerhetsdörrar utan brevinkast - något som minskar risken för att giftig brandrök ska ta sig in vid händelse av brand. 

Besiktning av fastighetsboxar innan de sätts i bruk 

Innan man kan sätta fastighetsboxar i bruk krävs en besiktning som utförs av en utbildad inspektör.

Inspektören har som uppgift att säkerställa att monteringen skett på korrekt sätt och att det inte finns någon risk att boxen tippar och att någon kan komma till skada genom detta.

Inspektörer ser även till att namnmärkningen syns klart och tydligt. En besiktning beställer ni genom att kontakta Forum för Fastighetsboxar som skickar en inspektör till er BRF. 

Vi ser till att boxarna håller måttet 

Viktigt att tänka på gällande fastighetsboxar är att de håller det skick man förväntar sig. Vi säkerställer alltid detta genom en gedigen besiktning innan leverans till kund. Vid en besiktning av fastighetsboxar tittar vi närmare på allt från hur pass tåligt ytterhöljet är, hur pass enkelt det är att rengöra och vidare till hur pass säker låsmekanismen egentligen är. 

Kontroll in i minsta detalj 

Även det rent estetiska granskas ingående: kunden beställer inte bara en säker och smidig produkt. Man investerar även i något som ska göra skillnad för interiören och som ska passa in i trapphuset. Stämmer färgen överens med beställningen, är måtten korrekta och finns det någonting i övrigt - svetsningen exempelvis - att anmärka på? 

Vi lämnar ingenting åt slumpen och vi backar även upp detta genom att alltid lämna en garanti på våra produkter. Genom att välja oss som tillverkare och leverantör så ges du en garanti på 12 år för fastighetsboxen. Och du får även en leverantör som du när som helst kan kontakta om några problem skulle uppstå eller om några frågor behöver svaras på. Vi arbetar nära våra kunder! 

Din expert på fastighetsboxar!
5 Apr 2023